Wednesday, May 28, 2008

Preparing to hibernate

Posting ini, ditujukan buat diri gw sendiri.
Mungkin isinya bakal acakadut, jadi maaf2 kalo abis lu baca ni posting, ujug2 ga pengen ngapa2in, kehilangan semangat hidup, mwahahaha...

1. I'm preparing to hibernate. In the next few weeks, my life will go in a chaotic condition. *hanya terawangan gw aja, siy... but... who knows kan?*. I will *again* travel to a new place. I'm not sure about the place yet, but I'll update as soon as I feel comfortable there. Hopefully soon.

2. I'm going to let go of a lot of things in my comfort zone, and I hope *crossing fingers*, that I'm not making any mistakes. *if I did some mistakes anyway, well human have flaws*. I felt anxious in these past few weeks.

3. Finally, my mom said it, she wanted me to be there around her. It's been haunting me since a year ago, since I was preparing to head off out from my campus. She will provide anything that I want, she will take extra care of me, I'm sure... *tiba2 gw bilang, Mum... brarti aku bakal disuru ngosek kamar mandi tiap minggu, disuruh ngepel, disuruh ngeberesin rumah, mijitin Mum? mum: ..., tiba2 pandangan gw gelap...*. I dunno, Mum... Solo is your home, not mine. It's a house for me, not a home. Believe me, I wanted to call that my home too, but I will look like a stupid useless bastard if I do so, hehe. I am still on quest to seek for my home, Mum..

4. My loud relatives finally asked me, who's the (un)lucky guy? And as usual I answered, none... *belom ada yang khilaf, mwahahahah*. Not in a billion2 years if you gals are trying to make me speak up... sorry to say...

5. I attended mas Yan's wedding. Congratulations, mas! Inspite of my laparpermanen disease which occured in the wedding ceremony *membuat gw bertanya2, mana makanannyaaaaaaaa manaaaaaaaaaaaaaaaaaa?*. That wedding made me also think that IF I GET MARRIED someday, it will be no need to invite my friends,,, cos my relatives? they got it all... duh Gusti... tiba2 gw pening... *tapi jangan khawatir, gada rencana mo merit dalam waktu dekat, masi menunggu giliran dari kaka2 spupu gw... ahahahahaha, masi lamaaaaaaaaaa, lamaaaaaaaaaaaa.... m'ochie, kak anggun, kak lupi, mawar... masih lamaaaaaaaaa..... jejingkrakan...*

6. Someone sent me a song, Janji Suci - Yovie and The NUno... *pernahkah kalian mendengar lagu ituh?* tips for you guys, if you're trying to propose someone *your fiancee, for example...*, use this song... tapi inget, janjian dulu ma tunangan lu, kalo dya bakal nrima lamaran lu... kalo nggak... tiwas... nyanyi mpe suara serak2, ditolak pulak.. mesakke,,, dan pastikan tunangan lu kaga tiba2 smaput kek gw seabis denger tu lagu... tiba2 gw merinding abis denger tu lagu... lebih ke merinding karena ngeri... hahahahahaah... maafkan gw buat yang ngirim tu lagu... abis, gimana dung... itu refleks, bwooookkk....*OK, let's admit it, gw rada ngeri (rada? banyak kaliiiiii mendengar kata merit dan sejenisnya... I haven't seen the world, for God's sake... let me be...*

7. Someone also give me an update about himself... Frankly, I don't care... *ketawabengis* He said that he has become the finalist of Abnon Jakarta *ergh, gw lupa Jakarta mana... maafkan gw*. Here you go, you made it into my blog... happy now? mwahahahaha... Gag lah... smangat2! smoga berhasil! jangan lupa, lu ngutang gw traktiran makan ultah lu kmaren, traktiran nonton *karena lu keselip lidah, eheheheh*, dan mbuh traktiran apa lagih, kalo lu menang Abnon... rasakan lu! Rasakan!

8. Gw udah ga mewek2 lagi, temans... tenanglah... I'm being indifferent towards SeLai now... hahah... *ketawa jahat lagih*. He's a friend of mine, and I'm planning to keep it that way...

9. I'll dedicate this number to Oom Mufti *yang sukses menyebarkan blog gw di kalangan kerabat gw...T.T. hancur sudah harkat dan martabat gw yang tiarap ituh.... tidaaaaaaaaaaak!!!*, jadi ya om ya... saia menyesuaikan warna blog saia dengan warna kulit saia, gelap... hahah... Begitu... bisa diterima dengan akal sehat? hmm... baiklah... kalo blom bisa, nanti saia cari jawaban ngeles yang lainnya, hehe


Since this post is 'Preparing to hibernate', I will still post some posts after this post. To give you the clue, some of the post will talk about something I've talked in 'final sentence' and posts about my chaotic vacation (again...)
ok then...
over and out!

---
TiQi Bo

3 comments:

Thia said...

oh tiki... baru mau nanya: how r u?
Bali Deso Mbangun Deso, Tik.. hehehe
Marriage ngga seburuk itu kok, as long as you find the right one and then you both choose the right way to live together. Mungkin yang ngeberatin bagian yang tebel itu aja kali, mengingat disini (baca: Indonesia) ngga lazim aja kalo istri ngga ngekor suami atau sebaliknya.

ayo tik... semangat ya :D

TiQi Bo said...

Hmm...
salut buat ibu muda satu inih...
how are u, Thia?!
Marriage, masih begitu abstrak buat gw... padahal gw baru belajar perspektif... jadi, masih bakal lama buat sampe ke tahap 'belajar abstrak', ehehehe...
Salam buat Belladonna yak! *panggilannya Bebe yah?*

lembukuning said...

siapa bilang merit gak bisa melihat dunia :)
tergantung bagaimana cara lu melihatnya aja
*sok wise* B-)