Saturday, December 13, 2008

short chit chat

As you may all know, I got accepted (sadly, it's true... sigh) in a government department in this beloving country.... I'm in this hectic Jakarta now... Following orientasi tugas from 9-24 december 2008. I met loads of new friends, but only a few (as usual) that got into my tinywiny brain... one of them is Feni, a smallish sundanese girl (she would haunt me till death if she heard me talking bout her) which coincidentally is a friend of Intan my EX PA (hahahaha, Tan... aku terbebas dari cengkramanmuuuuuuuuu... rasakan kamu, Tan... rasakaaaaaaaaan.... *bletak*)... Here's some stupid chit chat I had with her...

Fen: Tik, lu dari mana?
Bo: Hmm, kuliah di Yk
Fen: Oh, Orang yogya?
Bo: Bukan... gw tinggal di solo
Fen: Oh, orang solo? Selama ini di Solo?
Bo: Nope, gw stengah taun kmaren di Bali, stengah taun sbelumnya gw di Bandung...
Fen: Oh, lu NOMADEEEEEEEEEEEEEN...
Bo: Haha, yup!

Fen: Tik, Beton C-plus teh apaan ya?
Bo: Tauk, liat di brosur.. mari kita cocokkan...
Fen: Oh...
Bo: kolom beton berbentuk plus... Hmmm,,,, C nya apa?
Fen: Hmm...
Bo: Oh, ada tongolannya!
Fen: Engh, Tik... kayaknya C itu concrete deh...
Bo: Ah, lu cerdas banget Feeeeeeeeen!!! Nggak sia2 orang tua lu nyekolahin lu S2!!!
Fen: *ni anak bener2 deh...*

Bo: Fen, liat RISHA yuk...
Fen: Iya ih, kayak apa ya?
Bo: Hmm, bangunan knock down...
Fen: Oh, brarti gampang dibangun ya... gimana sistemnya?
Bo: Knock Down, Fen... fokus pada kata2 itu, Fen...
Fen: Oh, brarti kalo diketok mah, rubuh yak? hahahahah...
Bo: Jadi kalo namu di RISHA, lu ga boleh ngetok pintu, nanti rumahnya rubuuuuuuuuuh... ahahahah....
Fen: Bodoh... *bletak*


I don't know why, not Feni, not Intan, not Mama Lie... all of them always 'menoyor' pale gw dengan suksesnya... uhuhuhuhuuuuu... Oh, not to mention mas Galih and mas Gayuh alsoooo... My empty heaaaaaaddd.... kasian skali kamu, ditoyor2...

Ah, I'll continue later, mates... I can't feel my legs now,,,, I just had outbond in Jatiluhur... Now, it's hibernation time... zzzzzz.... *Bo mode: OOOOOON*


---
TiQi Bo

2 comments:

desy said...

wakakakakak... emang lu n Fenita soulmate bgt dah pas OT :D
smg selamanya? hmm..?

TiQi Bo said...

Pas OT doang, buw...
kalo selamanyaaaa, hmmm... I don't think so, deh... emang eike cewek apaan?
gw mending sama abang2 ganteng yang sekelompok ma kita, Des... tebak sapaaaa.... hehehe....